Apotekare Hedbergs Stiftelse för Medicinsk Forskning

Ansök om bidrag

Detta är en gemensam ansökningsportal för Hedbergs stiftelse och Norlins stiftelse (norlinsstiftelse.se). Du anger i formuläret om du ansöker till båda stiftelserna eller bara en av dem. Observera att du ska skicka in endast en ansökan även om du söker till båda.

GDPR (dataskyddsförordningen) Sökanden uppmärksammas på att registrering av personuppgifter kommer att ske. För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, samt om dina rättigheter, klicka här.

Fyll i emailadress i formuläret nedan för att påbörja din ansökan. Om du har påbörjat en ansökan eller ansökt tidigare år skriv samma emailadress du använde vid det tidigare tillfället. (För utförligare information om hur man loggar in, klicka här.)

Viktig information om uppladdning av bilagor: För att ladda upp bilagor krävs att en aktuell version av programmet Flash finns installerat och aktiverat i din webbläsare. Det är troligt att du redan har Flash, eftersom det är ett vanligt webbläsartillägg. Men om du upplever problem med filuppladdningen, pröva som första åtgärd att installera senaste versionen av Adobe Flash (extern länk). Om du inte kan lösa problemet på detta sätt, kontakta webbsupport.


Tekniska problem med ansökan? Vi är måna om att alla ska kunna få in sin ansökan. Mejla om ditt problem till: support@hedbergsstiftelse.se Vi kommer inte hinna svara på alla mejl idag men förhoppningsvis under helgen. Om ett tekniskt problem fördröjt ansökan kommer vi acceptera den oavsett om deadline passerat.

Påbörja eller fortsätt din ansökan

Email:

Lösenord:


 
Problem med ansökan?