Apotekare Hedbergs Stiftelse för Medicinsk Forskning

Ansök om bidrag

Detta är en gemensam ansökningsportal för Hedbergs stiftelse och Norlins stiftelse (norlinsstiftelse.se). Du anger i formuläret om du ansöker till båda stiftelserna eller bara en av dem. Observera att du ska skicka in endast en ansökan även om du söker till båda.

GDPR (dataskyddsförordningen) Sökanden uppmärksammas på att registrering av personuppgifter kommer att ske. För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, samt om dina rättigheter, klicka här.

Fyll i emailadress i formuläret nedan för att påbörja din ansökan. Om du har påbörjat en ansökan eller ansökt tidigare år skriv samma e-postadress du använde vid det tidigare tillfället. (För utförligare information om hur man loggar in, klicka här.)

Viktig information om uppladdning av bilagor: För att ladda upp bilagor krävs att en aktuell version av programmet Flash finns installerat och aktiverat i din webbläsare. Det är troligt att du redan har Flash, eftersom det är ett vanligt webbläsartillägg. Men om du upplever problem med filuppladdningen, pröva som första åtgärd att installera senaste versionen av Adobe Flash (extern länk). Om du inte kan lösa problemet på detta sätt, kontakta webbsupport.


Ansökan är stängd Vinnarna annonseras till våren 2021, nästa sökperiod inleds hösten 2021.

Registrera ny ansökan eller logga in

Email:

Lösenord:


 
Problem med ansökan?